Modern meubilair door Herman Miller

Hoewel de naam Herman Miller misschien bekend klinkt, werd dit bedrijf eigenlijk opgericht door Herman Miller, een grote aandeelhouder die in de hele gemeenschap bekend stond. Hoewel het bedrijf lage winst en een laag moreel van werknemers had, slaagde het erin de Grote Depressie te overleven en een prominent bedrijf te blijven. Hoewel het bedrijf traditionele woninginrichting produceerde en op de markt werd gebracht aan grote retailers zoals Sears Roebuck, was Herman Miller bijna faillissement. Het bedrijf is zelfs veel van zijn succes te danken aan innovatieve ontwerpen van Herman Millers.

Aeronstoel

De Aeron -voorzitter van Herman Miller is opnieuw uitgevonden voor de moderne werkplek. Het ergonomische ontwerp en de materialen zijn bijgewerkt voor werknemers van vandaag. De kantoormedewerkers van vandaag eisen een stoel van hoge kwaliteit die zowel comfortabel als ergonomisch is. De Aeron is de ultieme voorzitter voor elke werkomgeving. De opnieuw ontworpen functies omvatten een rugleuning en armleuningen om werknemers comfortabel te houden tijdens het werken. Deze klassieke bureaustoel is te vinden in veel kantoren over de hele wereld en heeft de titel van de best verkochte stoel in de geschiedenis verdiend.

De Aeron -stoel is beschikbaar in drie maten. Stoel- en rug groottes hebben invloed op de totale grootte van de stoel. U kunt een referentiekaart vinden onder bronnen om uw maat te bepalen. De Aeron -stoel heeft comfortknoppen in plaats van hendels voor kantelaanpassingen. Met de standaard kantel kunt u comfortabel achter zich achterover leunen, maar biedt geen kantelbedieningen. Het bereik van de verstelbare hoogte en het armbreedtebereik zijn uitstekend.

Nelson Marshmallow-bank

De Herman Miller Nelson Marshmallow -bank is een mijlpaal van modern design. Het ontwerp begon met een eenvoudige schijfachtige structuur en is een geweldig voorbeeld van Nelsons speelse esthetiek. De 18 ronde kussens staan gelijkmatig op het stalen frame en kunnen worden verwijderd voor het reinigen of verwisseld voor verschillende kleurvariaties. Nelsons Design werd ook een begrip. Nu is het beschikbaar als een erkend Herman Miller -product.

De Herman Miller Company is al meer dan een eeuw zaken. Hun ontwerpen worden wereldwijd erkend als baanbrekend in kantoor- en residentieel meubelontwerp. Sinds 1986 is het bedrijf benoemd tot Fortune Magazines 500 meest bewonderde bedrijven. Naast het creëren van bekroonde stukken, heeft Herman Miller milieuvriendelijk meubilair gebruikt en heeft ze de Greenguard Indoor Air Quality-certificering ontvangen voor de meeste van hun producten. Naast de Nelson Marshmallow -bank, worden andere Herman Miller -producten gewaardeerd verzamelaars -artikelen en worden permanent weergegeven in musea.

Pantonstoel

De Panton -stoel is een klassiek voorbeeld van modern meubels, waarbij een unieke cantileverstructuur wordt gecombineerd met een zacht, enigszins flexibel materiaal. Door zijn vorm en materiaal kan het zowel individueel als in groepen worden gebruikt. Het veelzijdige gebruik maakt het geschikt voor zowel binnen- als buitenomgevingen. Het is ook een winnaar van talloze ontwerpprijzen en is vertegenwoordigd in verschillende musea. De blijvende aantrekkingskracht heeft het een plaats in de ontwerpgeschiedenis opgeleverd.

De Panton -stoel werd voor het eerst geproduceerd in de VS in 1973. Het werd vervolgens opnieuw ontworpen met behulp van Vitra -ontwerper Willi Fehlbaum. Een koudgeperste versie van de originele Panton-stoel werd geproduceerd met behulp van glasvezel versterkte polyester. Het materiaal dat in dit eerste model wordt gebruikt, wordt Baydur genoemd en wordt vervaardigd door Bayer in Leverkusen, Duitsland. De eerste versie van de Panton -stoel was een beperkte oplage van 3.000 stuks en de productie stopte in 1979 vanwege bezorgdheid over de duurzaamheid. Een polypropyleenversie werd vier jaar later uitgebracht.

Nelson platformbank

De Nelson Platform Bench, ontworpen in 1946 door George Nelson, combineert een comfortabele stoel en een veelzijdig oppervlak. Deze veelzijdige bank is verkrijgbaar in drie lengtes met chromen of eboniseerde houten benen. Het flexibele ontwerp maakt het veelzijdig voor elke instelling en kan zelfs worden gebruikt als basis voor de basiskastreeks. Hier is hoe je een Nelson -platformbank kunt bouwen. Hieronder staan hieronder enkele componenten die nodig zijn om een Nelson -platformbank te construeren.

De Nelson Platform -bank werd in 1946 geïntroduceerd door George Nelson, een journalist, industrieel ontwerper en architect die naar de Yale Universiteit ging en studeerde aan de American Academie in Rome voordat hij terugkeerde naar de VS. Van 1946 tot 1972 diende hij als Director of Design bij Herman Miller, waar hij een aantal belangrijke innovaties introduceerde in het ontwerp van kantoormeubilair. Onder zijn ontwerpen blijft de Nelson Platform -bank een steunpilaar in de collectie van het bedrijf en biedt het een veelzijdige zit oplossing voor elke instelling.

Actiekantoorsysteem

Herman Millers Action Office System is een evolutie van de klassieke kantooromgeving. Het originele Action Office -systeem was een vrijstaande eenheid ondersteund door gegoten aluminium benen en frames. Ergonomisch onderzoek leidde tot de ontwikkeling van de tweede generatie, het Action Office II, dat werkoppervlakken hing op open panelen. Het heeft een revolutie teweeggebracht in de kantoormeubelindustrie. Hoewel het oorspronkelijke actiekantoor eind jaren zestig werd stopgezet, zette de nieuwe versie de revolutionaire traditie voort. Het nieuwe model omvat akoestische conditioners om de vervelende geluiden van witte ruis en rollende branding in de kantooromgeving te helpen elimineren.

De volgende generatie actiekantoren geïntroduceerd door Herman Miller was het modulaire kantoor. Dit systeem was gebaseerd op uitwisselbare panelen en zorgde voor een illusie van privacy, terwijl de nabijheid en communicatiegemak in staat stelde. Als gevolg hiervan is het een multi-miljard dollar-industrie geworden. Actiekantoor is een kenmerk geworden van de Amerikaanse werkplek en is blijven evolueren om aan de behoeften van moderne werkplekken te voldoen. Dit artikel zal een aantal belangrijke innovaties uit dit tijdperk in de meubelindustrie belichten.

Canvas kantoorlandschap

De nieuwste innovatie in Systems Design is het landschap van Herman Miller Canvas Office, ontwikkeld door Jeffrey Bernett en Nicholas Dodziuk. De ontwerpen combineren twee populaire lijnen van Herman Miller -meubels met Meridiaan -indieningscomponenten om individuele werkplekken te maken. Aanvankelijk gelanceerd als een preview van begin 2010, is het nieuwe assortiment sinds mei 2011 commercieel verkrijgbaar. Het assortiment beschikt over drie hoofdstukken: het canvas muurgebaseerde, canvas privékantoor en de zitten op de kruk.

Het canvasopslagsysteem biedt multifunctionele opslag, routes stroom en gegevens, huisvest werktools en ondersteunt werkoppervlakken en biedt zitplaatsen voor collega’s. Canvas -opslag kan worden vervaardigd in verschillende materialen, waaronder metaal en plastic. De stukken zijn naadloos geïntegreerd in de rest van het landschap van het kantoor van Canvas en bieden een uniforme esthetiek over de vloerplaat. Naast het aanbieden van een verscheidenheid aan werkstations, bevat het opslagsysteem verborgen opslaggebieden. Bovendien kan het hele systeem worden aangepast met aangepaste meubelopties.

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *